Passzívházak és energiahatékony épületek- szakmai konferencia

A passzívház szakmai konferencián bemutatásra kerül balatoni passzív ház is.A 2012. november 9-ei konferencián új magyar és külföldi passzívházakat, energiahatékony épületeket ismertetnek a tervezők, közreműködők. Lakóházak, társasházak, intézmények építészeti, energetikai-gépészeti tervezési, kivitelezési folyamatáról, valamint üzemeltetési tapasztalatairól számolnak be a szakemberek.
A konferencia célja, hogy a hazai és külföldi minőségellenőrzött passzívházak közreműködőinek bemutatásával adekvát válaszokat adjon a szakmai kérdésekre a passzívház-technológia iránt érdeklődő tervezők, szakági mérnökök, építőipari kivitelezők számára, továbbá megbízható, hasznosítható információkkal szolgáljon a potenciális magánépíttetők, ingatlanfejlesztők, -fenntartók számára arról, miként lehet új és meglévő épületek fűtési és primer energiaszükségletét a minimálisra csökkenteni.

legújabb elkészült passzívházunk


A rendezvény nem csak a szakmának szól! A gyakorlati tapasztalatok ismertetése révén az előadók hasznos információkkal szolgálhatnak a potenciális építtetők, a közintézmények fenntartói, az ingatlanfejlesztők és beruházók számára is.


További információk a rendezvény weboldalán:

http://www.passzivhazkonf.hu/hu/