Amit passzívházaink nyújtanak ügyfeleink részére

Biztonságot, luxus komfortot, büszkeséget, egészséget, hosszabb életet, több örömöt, társadalmi elismertséget, üzembiztonságot, előre kalkulálható költségeket a teljesség igénye nélkül.

A passzívház biztonságot nyújt

A természet erőivel, a természet egyre szaporodó szélsőségeivel, kilengéseivel a hideggel, a hőséggel, a klímaváltozással szemben. Az előírásokkal, a folyamatosan és egyre gyorsuló ütemben szigorodó környezetvédelmi és épületenergetikai szabályozókkal szemben. Az energiapiac anomáliáival, a
kimerülő energiahordozókkal szemben fokozódó kereslettel, az ebből adódó keresleti versengéssel szemben aminek csak a vesztesei lehetünk,  a pénzsóvár energia szolgáltatókkal, az energiahordozók kimerüléséből, az értük folytatott piaci árharc, kereslet, hisztéria, az energia spekulánsok mesterkedéseivel szemben. A kormányok és hivatalok, hatóságokkal szemben, a haszonleső, az energiahordozókat terhelő adókat folyamatosan növelve, élvező, a kiváltásukat semmivel sem támogató, meg nem könnyítő, éppen csak megtűrő az energialobbi ellen szónokló, de azt fű alatt őket kiszolgáló, az ország, az emberek valós és hosszú távú érdekeit semmibe vevők intézkedéseivel szemben. A kisemmizési lehetőséggel szemben. A piac jelenlegi és a jövőben fokozódó elvárásaival szemben.A passzívház luxus komforttal kényeztet

Az otthon stabil klímája, csekély hőingadozása, folyamatos friss, huzat, áramlásmentes levegője, a páralecsapódás-, penész, penészspóra, doh, por- pollen, rovar mentessége, a csendje, nyugalma a legjobb természetes gyógyír a mindennapok zaklatott rohanásának kipihenésére.

A passzívház büszkeség, elégedettség forrása

Büszkék lehetnek alacsony energiaszámláinkra. Borzongva hallgathatjuk a rémtörténeteket a horrorisztikus energiaszámlákról tudva, hogy anyagi forrásainkat nem divatra, hanem az energiatakarékosságba fektetve ez alól mentesítettük családunkat. Jó érzéssel tölti el az embert, ha úgy érezheti, hogy építkezése során megtette, elérte a legtöbbet, amit gazdaságosan a saját maga, a családja, gyermekei, az ország jövőjéért, egészségéért, anyagi testi-lelki biztonságáért, szűkebb és tágabb környezete védelméért megtehetett. Elégedett lehet, hiszen otthonteremtési problémáját „az éljünk a mának” közfelfogással ellentmondva, hosszú távon átgondolva, korát több évtizeddel megelőzve oldotta meg.

Egészségesebb, hosszabb életre számíthat a passzívházban

Az éven át fűtés nélkül is stabil hőmérséklet, a folyamatosan szellőzetett, tiszta, szűrt, por, pollen, rovar, penészgomba mentes egészséges levegő, a kiváló zajszigetelés miatti csend, a huzatmentesség, az egyenletes hőmérséklet, magas életminőséget, a nyugodt alvást, az folyamatos kipihentséget, testi- lelki aktivitást, erőt, frissességet, ellenálló képességet, a betegségek elkerülését és így teljes emberi életet biztosít. Az otthonunk biztonságos, egészséges, csendes környezetében eltöltött idő kipihenteti szervezetünket, nyugodtabb életet jobb egészséget és ez hosszabb életet biztosít.

Szex

A friss levegő, a csend és a nyugalom csodákat tesz…

Több szabadidő, több öröm a passzívháznak köszönhetően

A kis fenntartási költségek kifizetése miatt nem kell aggódnunk. Hamar megkereshetjük a rá valót. Az ennek köszönhetően felszabaduló időnket pihenésre, egészségmegőrzésre, kedvteléseinkre fordíthatjuk. A fűtésen évről évre megtakarított jelentős összeggel szabadon gazdálkodhatunk.


Társadalmi elismertség

Ma divat a passzívházat építeni. A passzívházak mindennapi használati tapasztalatai, energiaszámlái, közérdeklődésre tartanak számot. Így aki passzív házat épít, számíthat a pozitív közmegítélésre, érdeklődésre. Nem kell véka alá rejtenie rezsiköltségeit, irigyelni fogják.Üzembiztonság, előre kalkulálható költségek

A passzív épületeknek az energiaellátás teljes megszüntetése esetén, a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között, legalább két hét kell ahhoz, hogy 15 Co-alá csökkenjen belő hőmérsékletük. A passzívházak fenntartási és üzemeltetési költségeivel előre pontosan kalkulálhatók. A hagyományos épületekkel szemben ezekre nem a felépítésük után beköltözve, így kényszerpályára kényszerülve az első télen derül fény. Ezeket a költségek már az engedélyezési tervezés alatt, a PHPP számítás és a kivitelezés költségkalkuláció elkészítése során megismerhetők alakíthatók, optimalizálhatók.