A borsóleves
csirkemellel egy igazán finom és laktató étel, amely könnyen elkészíthető
otthon is. A borsóleves alapja a zöldborsó, amely tele van vitaminokkal és
rostokkal, így rendkívül egészséges választás. A csirkemell pedig kiváló
fehérjeforrás, ami segít az izomzatunk építésében és fenntartásában. Az
elkészítés során először megfőzzük a zöldborsót egy lábasban, majd hozzáadjuk
a csirkemell szeleteket és fűszereket ízlés szerint. Fontos, hogy ne főzzük
túl a húst, hogy ne legyen száraz és rágós. Ha szeretnénk még gazdagabbá
tenni az ételt, akár tejszínt vagy reszelt sajtot is hozzáadhatunk. A
borsóleves csirkemellel remek választás lehet egy hideg téli estén vacsorára,
hiszen melegíti a testet és jóllakottságot biztosít. Emellett gyorsan
elkészíthető és viszonylag olcsó alapanyagokból áll. Ha szeretnénk még
egészségesebbé tenni az ételt, akár teljes kiőrlésű tésztát is adhatunk
hozzá. Összességében tehát a borsóleves csirkemellel egy egészséges és finom
ételválasztás lehet mindennapi menübe. Próbáljuk ki otthon is és élvezzük az
egyszerűségét és ízvilágát!
