A vietnámi konyha
egyik legnépszerűbb és legízesebb fogása a Csirke Pho leves. Ez egy aromás,
fűszeres és gazdag ízekkel teli leves, melyet különböző fűszerekkel és
zöldségekkel ízesítenek. A Csirke Pho leves elkészítése egyszerű, mégis
nagyon ízletes fogást eredményez. Az alapja a hosszan főzött csirkealaplé,
melyet friss fűszerekkel, mint például gyömbérrel, fokhagymával és hagymával
ízesítünk. A levesben szerepelnek még olyan alapvető hozzávalók is, mint a
rizstészta vagy a rizsszalonna, valamint a friss zöldségek, mint a hagyma,
zeller és sárgarépa. Az elkészítés lépéseit egyszerűen követhetjük. Először
is elkészítjük a csirkealaplevet, majd hozzáadjuk az összes többi hozzávalót.
A főtt rizstésztát és csirkés húsokat üvegtálba rakva tálaljuk. Tetejét
megszórhatjuk friss korianderrel és lime-lével. A Csirke Pho leves nemcsak
finom és tápláló, hanem könnyen elkészíthető is. Ideális választás egy hideg
téli napra, amikor szeretnénk valami melegítőt enni. Próbálja ki ön is
otthon!