A cukkini
krémleves burgonyával egy könnyű és ízletes étel, amely tökéletes választás
lehet egy hideg téli napra vagy egy könnyed nyári vacsorára. A cukkini gazdag
víztartalmú zöldség, ami segít hidratálni a szervezetet, és tele van
vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Az elkészítése egyszerű, csak néhány
alapanyag szükséges hozzá: cukkini, burgonya, hagyma, fokhagyma, zöldség
alaplé, tejszín és fűszerek. Először fel kell kockázni a hagymát és a
fokhagymát, majd egy lábasban megpirítani olajon. Ezután hozzáadjuk a kockára
vágott cukkinit és burgonyát, majd felöntjük zöldség alaplével. Ha a
zöldségek megpuhultak, botmixerrel pépesítjük őket simára. Ekkor adjuk hozzá
a tejszínt és ízlés szerint sót, borsot vagy más fűszereket is. Végül
forraljuk össze az egészet még egy rövid ideig, hogy az ízek jól
összeérjenek. A cukkini krémleves burgonyával tálalhatjuk pirított pirítóssal
vagy friss petrezselyemmel megszórva. Egyszerre laktató és könnyed étel,
amely mindenki számára finom lehet. Próbálja ki Ön is otthon!