Cukkini Krémleves Tejszínnel

  A cukkini
krémleves tejszínnel egy egyszerű, de ízletes és tápláló étel, amely gyorsan
elkészíthető és remek választás lehet bármelyik napszakra. A cukkini gazdag
rostokban és vitaminokban, így rendkívül egészséges alapanyag a leveshez. Az
elkészítés lépései: 1. Először vágd fel a cukkinit kis kockákra, majd pirítsd
meg egy kis vajon vagy olajon egy lábasban, amíg megpuhulnak. 2. Adj hozzá
egy apróra vágott hagymát és fokhagymát, majd pirítsd további pár percig. 3.
Öntsd fel az egészet zöldséglevessel vagy vízzel, majd főzd addig, amíg a
zöldségek teljesen megpuhulnak. 4. Turmixold össze az egészet simára, majd
adj hozzá tejszínt a krémleveshez. Ízlés szerint sózd, borsozd. 5. Tálald
melegen friss petrezselyemmel vagy snidlinggel megszórva. A cukkini krémleves
tejszínnel egy könnyű és finom étel lehet egy hűvös őszi vagy téli nap
melegítésére. Kísérletezz változatos fűszerezésekkel és feltétekkel, hogy
mindig más ízeket élvezhess ebből az egyszerűen elkészíthető levesből!