Egyszerű Borsóleves Fagyasztott

  A borsóleves egy
klasszikus és könnyen elkészíthető étel, amely sok család kedvence lehet. Ha
nincs időnk vagy kedvünk hosszasan főzni, akkor a fagyasztott borsó
használata remek megoldás lehet. 1. Először is, válasszunk jó minőségű
fagyasztott borsót, amely friss és ízletes marad az egyszerű borsólevest. 2.
Melegítsünk fel egy lábast közepes lángon, majd adjunk hozzá egy evőkanálnyi
olajat vagy vajat. 3. Dobjuk bele a fagyasztott borsót a lábasba, és pároljuk
őket néhány percig, amíg kiolvadnak és kissé megpuhulnak. 4. Öntsünk fel
annyi vizet vagy zöldségalaplevet, amennyit szeretnénk a levesbe tenni, majd
forraljuk fel. 5. Fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal és esetleg friss
vagy szárított zöldfűszerekkel. 6. Hagyjuk főni a levest körülbelül 15-20
percig, hogy az ízek jól összeérjenek és a borsó teljesen megpuhuljon. 7. Ha
szeretnénk krémesebb textúrát elérni, turmixoljuk össze a levest simára. 8.
Tálalhatjuk friss kenyérrel vagy pirítósokkal kísérve. Az egyszerű borsóleves
fagyasztott változata gyorsan elkészíthető és nagyon finom lehet, ha jó
minőségű alapanyagokat használunk hozzá. Ideális választás lehet egy gyors
ebéd vagy vacsora elkészítéséhez, ami egész család számára megfelelő étel
lehet.