Ma egy
fantasztikus receptet szeretnék veletek megosztani, amely garantáltan el fog
nyerni mindenkinek a szívét: gombás töltött csirkecomb. Ez az étel nemcsak
finom és tápláló, de egyszerűen elkészíthető is. Először is, vásároljunk be
néhány friss csirkecombot a helyi hentesnél. A combokat alaposan mossuk meg,
majd vágjuk őket fel úgy, hogy egy kis zsebet vágjunk bele, hogy könnyebben
tudjuk majd megtölteni. Következő lépésként készítsük elő a tölteléket. Ehhez
egy serpenyőben pirítsunk meg egy kis vajat vagy olajat, majd adjunk hozzá
apróra vágott gombát, hagymát és fokhagymát. Sózzuk és borsozzuk ízlés
szerint, majd pároljuk pár percig, amíg a gomba megpuhul. Miután elkészült a
töltelékünk, töltsük meg vele a csirkecombok zsebeit. Szorítsuk jól össze
őket, hogy ne essen ki a töltelék sütés közben. Végül tegyük a csirkecombokat
egy sütőedénybe, locsoljuk meg egy kevés olajjal és szórjunk rájuk reszelt
sajtot. Süthetjük előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30-40 percig, vagy amíg
a csirkehús átsül és a sajt aranybarnára pirul. És már készen is van az
isteni gombás töltött csirkecomb! Szolgáljuk fel friss salátával vagy
rizzsel, és garantáltan el lesz tűnve az egész család asztala körül. Jó
étvágyat!