A káposzta saláta
répával egy friss és egészséges étel, amely nagyszerű választás lehet egy
könnyű ebéd vagy vacsora részeként. A káposzta tele van rosttal és
vitaminokkal, míg a répa gazdag béta-karotinban és C-vitaminban. Ezek az
összetevők nem csak finomak, de segítenek is az immunrendszer erősítésében és
az emésztés javításában. A káposzta saláta répával elkészítése egyszerű és
gyors. Először vágjuk fel vékony csíkokra a káposztát és a répát. Ezután
keverjük össze egy tálban, és adjunk hozzá egy kevés olívaolajat,
citromlevet, sót és borsot ízlés szerint. Végül díszítsük petrezselyemmel
vagy más friss zöldfűszerekkel. Ez a saláta tökéletes köret lehet grillezett
húsokhoz vagy halakhoz, de akár önálló fogásként is megállja a helyét. Friss,
ropogós és tele tápanyagokkal – ez a káposzta saláta répával biztosan elnyeri
mindenki tetszését!