A pudingos
citromkrém torta egy könnyű és friss desszert, amely tökéletes választás
lehet bármilyen ünnepi alkalomra vagy akár csak egy hétköznapi desszertnek
is. A krémes és citromos ízvilágú torta elkészítése egyszerű és gyors,
ráadásul nem igényel sok hozzávalót. Az alapja egy ropogós kekszből készült
tészta, amelyet könnyedén összeállíthatunk a darált kekszekből, vajból és
cukorból. Ezt a tésztát nyomkodjuk egy kerek tortaformába, majd elősütjük,
hogy megszilárduljon és megkeményedjen. A krém részét egy pudingporból
készített citromkrém alkotja, amelyet a kifőtt pudinghoz hozzákeverünk. Ezt a
krémet öntjük a kihűlt tésztára, majd hagyjuk megszilárdulni a hűtőben. A
tetejét díszíthetjük friss citromszeletekkel vagy citromhéjjal, esetleg
tejszínhabbal is. A pudingos citromkrém torta frissítő és könnyű desszert
lehet bármilyen édes étkezés után, vagy akár önmagában is nagyszerű választás
lehet egy meleg nyári napon. Próbáld ki ezt az egyszerű receptet, és garantáltan
sikert aratsz vendégeidnél!