Pudingos Citromos Krém

  A pudingos
citromos krém egy könnyű és friss desszert, amely tökéletes választás lehet a
nyári melegben. Ennek az édességnek az elkészítése egyszerű, és csak néhány
alapanyag szükséges hozzá. Először is kezdjük a puding elkészítésével. Ehhez
egy lábasban melegítsünk fel 2 csésze tejet, majd adjunk hozzá 1 csomag
vaníliás pudingport. Keverjük folyamatosan, amíg besűrűsödik. Ezután hagyjuk
kihűlni. Közben készítsük el a citromos krémet is. Egy másik edényben keverjünk
össze 1 csésze citromlevet, 1 csésze cukrot és 2 evőkanál lisztet. Melegítsük
fel, és folyamatosan keverjük, amíg besűrűsödik. Miután mindkét krém kihűlt,
keverjük össze őket egy tálban. Adjunk hozzá néhány kanál habtejszínt is,
hogy még krémesebb legyen az állaga. Végül töltsük poharakba vagy tálakba a
pudingos citromos krémet, majd tegyük hűtőbe legalább egy órára, hogy jól
összeérjenek az ízek. A pudingos citromos krém friss és savanykás ízvilága
tökéletes választás lehet egy könnyű desszertnek bármelyik nyári ebéd vagy
vacsora után. Próbáld ki te is ezt az egyszerű receptet otthon!