Ropogós Mézes Csirkeszárny

  A Ropogós Mézes
Csirkeszárny egy remek étel, amelyet könnyedén elkészíthetsz otthon is. Ha
szereted a csirkehúst és az édes-fűszeres ízeket, akkor ez a recept
garantáltan el fog nyerni téged. Először is szükséged lesz egy adag
csirkeszárnyra, amit alaposan megmoshatsz és megtisztíthatsz. Ezután egy
tálban keverj össze mézet, szójaszószt, fokhagymát, őrölt gyömbért és sót.
Ezt a mártást alaposan kenj rá a csirkeszárnyakra, majd hagyd pihenni
legalább fél órát, hogy jól átjárja az ízekkel. Közben melegítsd elő a sütőt
200 fokra, majd tedd be a csirkeszárnyakat egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
Süsd őket körülbelül 45 percig, vagy amíg aranybarnára sülnek és ropogósak
lesznek. A Ropogós Mézes Csirkeszárny tökéletes választás lehet vacsorára
vagy akár bulikban is. Egyszerűen elkészíthető, és az édes-fűszeres ízek
mindenkit lenyűgöznek. Próbáld ki te is ezt a fantasztikus receptet!