A sajtmártás
csirke egy egyszerű, de ízletes étel, amely gyorsan elkészíthető és ideális
választás lehet egy gyors vacsorához. A sajtmártás a csirkét még szaftosabbá
és ízletesebbé teszi, így garantáltan mindenki meg fogja szeretni. Az
elkészítéshez először vágd fel a csirkét kisebb darabokra, majd pirítsd meg
egy kevés olajon mindkét oldalát. Adj hozzá fűszereket ízlés szerint, például
sót, borsot, fokhagymát vagy petrezselymet. Közben készítsd el a sajtmártást
is: olvaszd fel egy lábasban a vajat, majd keverd hozzá a lisztet és lassan
öntsd hozzá a tejet, hogy krémes mártást kapj. Végül tedd vissza a pirított
csirkedarabokat a mártásba és főzd még néhány percig, hogy az ízek jól
összeérjenek. Tálald köretként rizzsel vagy zöldségekkel. Az egyszerű és
gyorsan elkészíthető sajtmártás csirke tökéletes választás lehet egy
hétköznapi vacsorához, amikor nincs sok időnk főzni, de mégis valami finomat
szeretnénk enni. Próbáld ki ezt az ételt és garantáltan nem fogsz csalódni!