Sajtmártás Húshoz

  A sajtmártás hús
egy igazán finom és laktató étel, amit egyszerűen elkészíthetsz otthon is. A
sajtmártást általában csirkével vagy sertéshússal tálalják, de akár más
húsfélékkel is remekül kombinálható. Az elkészítés lépései egyszerűek: 1.
Először is válaszd ki a húst, amit szeretnél használni. Csirkemell vagy
sertéskaraj mindkettő tökéletes választás lehet. 2. Süssd meg a húst a
szokásos módon, ízlés szerint fűszerezve. 3. Közben készítsd el a
sajtmártást. Ehhez olvaszd fel egy lábasban vajat, majd adj hozzá lisztet és
pirítsd meg. Ezután öntsd fel tejjel és forrald össze. 4. Végül jön a sajt:
reszelj bele egy jó adag trappista vagy cheddar sajtot, és keverd addig, amíg
teljesen felolvad. 5. Ha szükséges, ízesítsd sóval, borssal vagy más
fűszerekkel. És voilà, máris kész a finom sajtmártás húsod! Tálald körettel
vagy salátával, és garantáltan elnyeri az egész család tetszését. Jó
étvágyat!