Serpenyőben Sült Csirkecomb

  A serpenyőben sült
csirkecomb egy egyszerű, mégis ízletes étel, amely gyorsan elkészíthető és
ideális választás lehet egy hétvégi ebéd vagy vacsora alkalmával. A
csirkecombok szaftosak és lédúsak maradnak, ha megfelelően elkészítjük őket
serpenyőben. Először is, válasszunk ki egészséges és friss csirkecombokat a
recept számára. Mossuk meg alaposan őket, majd szárítsuk meg papírtörlővel.
Fűszerezzük ízlés szerint a combokat sóval, borssal, fűszerekkel vagy akár
fokhagymával is. Egy serpenyőt hevítsünk fel közepesen magas hőfokon, majd
adjunk hozzá olívaolajat vagy vajat. Helyezzük a csirkecombokat a serpenyőbe
bőrrel lefelé és süssük őket aranybarnára. Ezután fordítsuk meg őket, és
süssük további néhány percig. Adjunk hozzá fokhagymát, vöröshagymát,
paradicsomot vagy egyéb zöldségeket a serpenyőbe a csirkecombok mellé, hogy
gazdagabb ízt kapjunk. Pároljuk össze az összetevőket, majd fedjük le a
serpenyőt és pároljuk további 15-20 percig. Ha minden oldalról szép pirosra
sült és a hús átsült, akkor már tálalhatjuk is az ínycsiklandó serpenyőben
sült csirkecombokat. A köret lehet zöldségköret, rizs vagy akár saláta is.
Remélhetőleg kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld ezt az egyszerű és finom
receptet otthon! Jó étvágyat!