Stroganoff Sertés

  A Stroganoff
Sertés egy igazán ízletes és könnyen elkészíthető étel, amelyet számos család
asztalán megtalálhatunk. A recept eredete Oroszországba vezethető vissza, és
az évek során számos variáción átesett, de az alapvető összetevők mindig
maradtak ugyanazok. Az alapvető hozzávalók közé tartozik a sertéshús
(általában sertéskaraj vagy tarja), vöröshagyma, gomba, tejföl és fűszerek,
mint például só, bors és paprika. A recept lépésekre bontva nagyon egyszerű: először
meg kell pirítani a felkockázott húst egy kevés olajon, majd hozzá kell adni
a felaprított vöröshagymát és megpirítani. Ezt követően jönnek a gombák,
amiket addig kell pirítani, amíg kiengedik a levüket. Amikor már szép
aranybarnák a gombák, jöhet hozzá a tejföl és a fűszerek. Ezután fedjük le az
edényt és pároljuk pár percig. Végül kóstoljuk meg és ízlés szerint még utána
fűszerezhetjük. A Stroganoff Sertés gyorsan elkészíthető és remek választás
egy hétköznapi vacsorához. Kísérhetjük rizzsel vagy tésztával is, így
mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. Ha még nem próbáltad ki ezt az
ételt, mindenképp ajánlom, mert garantáltan el fog nyerni mindenki tetszését!