A sütőben sült
csirkecomb egy egyszerű és ízletes étel, amelyet gyorsan és könnyen
elkészíthetünk otthon. A csirkecombok lédúsak és ízletesek lesznek, ha
helyesen elkészítjük őket. Először is előmelegítjük a sütőt 200 fokra. Ezután
a csirkecombokat alaposan megtisztítjuk, lecsepegtetjük és szárazra törljük.
Egy tálban összekeverünk olívaolajat, sót, borsot, fokhagymát és egyéb
ízesítőket ízlés szerint. A csirkecombokat bekenjük ezzel a fűszeres
keverékkel, majd egy sütőtálba helyezzük őket. Betesszük a sütőbe és kb.
45-50 percig sütjük, vagy amíg aranybarnára pirulnak. Ha szeretnénk még
ropogósabbra sütni a húsokat, az utolsó 10 percben kapcsoljuk fel a grill
funkciót a sütőben. Amikor elkészültek, tálalhatjuk friss salátával, sült
zöldségekkel vagy akár rizzsel is. Összességében a sütőben sült csirkecomb
egy egyszerű és finom étel, amely gyorsan elkészíthető és ideális választás
lehet egy hétköznapi vacsorához. Próbálja ki Ön is otthon!