Szarvasgomba Krém

  A szarvasgomba
krém az egyik legfinomabb és legkiválóbb minőségű gombakrém, amit a
gasztronómia területén használnak. A szarvasgomba egy ritka és drága
gombafajta, amelynek intenzív íze és aromája van. Ezért a szarvasgomba krém
is rendkívül ízletes és különleges. Az elkészítése egyszerű, de a
legfontosabb, hogy friss szarvasgombát használjunk hozzá. A gomba megmossuk,
majd apró darabokra vágjuk. Azután egy serpenyőben kevés vajon vagy
olívaolajon megpirítjuk a gombát, hogy kihozzuk belőle az ízét. Hozzáadhatunk
hagymát, fokhagymát és egy kis sót is a pirításhoz. Amikor a gomba már puha
és aranybarna, hozzáadjuk a tejszínt vagy tejet, valamint egy kis zúzott
rozmaringot vagy kakukkfüvet. Lassú tűzön főzzük össze a krémet, amíg
sűrűsödik és összeérnek az ízek. A szarvasgomba krémet lehet tálalni magában
pirítóssal vagy friss kenyérrel, de akár tésztával vagy húsok mellé is remek
kísérő lehet. Önmagában is nagyon finom és elegáns étel, amelyet
vendégeinknek is bátran felkínálhatunk. A szarvasgomba krém igazi luxusétel,
amelyet érdemes kihasználni azokon az alkalmakon, amikor szeretnénk valami
különlegessel meglepni magunkat vagy vendégeinket. Próbáljátok ki ti is ezt a
fantasztikus ízkombinációt és élvezzétek az eleganciát és ízek harmóniáját!