Szoba Tervező Program Online

Roomstyler 

https://roomstyler.com/

A roomstyler egy egyszerűen használható, ingyenes szoba tervező program. Nemcsak a hagyományos szobák tervezésére alkalmas, mint a  hálószoba, konyha vagy étkező, hanem pl. az edzőterem, gyerekszoba és iroda is helyet kapott a lehetőségek között. 

Ünnepekre, alkalmakra is vannak külön dekorációs lehetőségek, pl karácsony, húsvét, stb.

Tartalmazza a kerttervezéshez szükséges elemek egy részét is.

A Roomstyler közösséget is épít, a lakberendezők megoszthatják az általuk elkészített terveket. ezek nyilvánosak és te is bármikor hozzáférsz, hogy inspirációt meríts belőlük.

Az elkészült tervek szűrhetőek szoba típus (hálószoba, fürdőszoba stb.) és stílus (Modern, Vintage stb.) alapján.

A Roomstyler blogoldálán elérhetőek a legújabb frissítések, tippek, ötletek. azért is érdemes néha benézni, mert rendszeresen készítenek felmérést azzal kapcsolatban, hogy hogyan fejlesszék az oldalt és ebben Te is javaslatokat tehetsz. 

Sweet Home 3D https://sweethome3d.com/

A Sweet Home 3D egy ingyenes online szoba tervező és háztervező program. 2D-ben kell rajzolni, a szerkesztőfelület alatt azonnal megjelenik 3D nézetben, amit a 2D nézetben rajzolsz vagy beillesztesz. Az egyik legrégebbi, legtöbbet használt ingyenes háztervező.

A weboldalán további modelltárak elérhetőek, amik letöltés után hozzáférhetőek. Egyes csomagok bármely célra használhatóak, egyes csomagok csak magáncélra ingyenesek, üzleti felhasználásra fizetős.

A modellek között a weboldalon is lehet keresni, így nem kell az összeset letölteni és találomra keresgetni. 

A Sweet Home 3D 19 nyelven elérhető, magyarul is. Ez az egyetlen ingyenes magyar háztervező program. Letölthető és online, böngészőben futtatható programként is használható.

Floorplanner

Ha át akarod tervezni a szobádat, vagy az egész emeletet, akár egy egész épületet, nem is kell tovább keresgélni. Bár angolul alaprajz tervezőként lehetne fordítani, minden megvan benne, hogy egy 3D-s komplett látványtervező programként tudd használni.

Webalapú, így a böngészőn keresztül el tudod érni. Ami a legjobb az egészben, ha magáncélra használod és nem túl gyakran, akkor regisztráción kívül nem kerül semmibe.

Szoba tervezés a Plan your room-mal

A Plan Your Room egy ingyenes online szobatervező alkalmazás, amellyel könnyedén megtervezhetsz egy szobát. Egyszerű használni, semmi sincs elbonyolítva. Kezdőknek jó szívvel ajánlom, mert gyorsan tudnak haladni és nem akasztja meg a folyamatot a hosszú tanulás. 

A falak könnyen felhúzhatóak, a bútorok és egyéb tárgyak szépen elrendezve balra helyezkednek el. Nincsennek mutatós 3D modellek, viszont funkcionális a tervező.

http://www.planyourroom.com/

3Dream

https://www.3dream.net/

A 3Dream az egyik legjobb ingyenes online lakberendező alkalmazás. Kifejezetten szoba tervezésére alkalmas. Rajzold meg a szoba alaprajzát, majd 3D-ben folytasd a színválasztást, a falak színezését és a szoba berendezését.

Hatalmas bútor-, padló-, falburkolat- és kiegészítő készlet elérhető, több mint 40 000 tárgyat találsz a modelltárban.

A szoba nem csak 2D-ben látható, hanem a 3D-s opcióval térben látod, hogyan nézne ki a szoba, ha bent állnál a közepén. A 3Dream oktatóanyagai segítik a kezdést, és pillanatok alatt elkészül egy lenyűgöző szoba, amelyet interaktív 3D-ben meg tudsz nézni.

A RoomSketcher egy ingyenes online alaprajztervező alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen tervezzenek otthonukról, kertjükről vagy bármely más helyiségről. Az alkalmazásban megtalálhatók a bútorok és a különböző berendezési tárgyak, és lehetőség van a tervek megosztására is.

HomeByMe

A HomeByMe egy ingyenes online háztervező alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen hozzanak létre 2D és 3D alaprajzokat, valamint virtuális sétákat készítsenek otthonukban. Az alkalmazásban megtalálhatók a bútorok és a különböző berendezési tárgyak, és lehetőség van a tervek megosztására is.

https://home.by.me/en/