Szeretettel köszöntelek a blogomon,
ahol most egy olyan desszert receptjét osztom meg veletek, ami igazán
különleges és egyszerűen elkészíthető: a tejszínes pudingos csokikrém torta.
Ha szereted a csokit és a pudingot, ez a torta biztosan elnyeri a
tetszésedet. Ez a torta három rétegből áll: egy krémes csokikrémből, egy
selymes tejszínes pudingból és egy ropogós kekszből. Először kezdjük az
alappal, amihez kekszet kell használni. Egy nagy tálban törd össze 200 gramm
kekszet, majd adj hozzá 100 gramm olvasztott vajat. Keverd össze jól, hogy
minden darabka bevonódjon a vajjal. Ezután tedd ezt a keveréket egy kapcsos
tortaformába és nyomkodd le alaposan. Tartsd hűtőben, míg elkészülnek a többi
rétegek. A csokikrémet valódi étcsokival készítsd el. Olvassz meg 200 gramm
étcsokit lassú tűzön, majd keverj bele 200 ml tejszínt és addig kevergesd,
míg sima nem lesz. Ezután vedd le a tűzhelyről és hagyd kihűlni. Következik a
tejszínes pudingos réteg. Ezt pudingporból és tejszínből készítsd el, a
csomagoláson található útmutató szerint. Ha kész, hűtsd ki. Amikor a
csokikrém is kihűlt, öntsd rá az alapra a tortaformában, majd terítsd rá
egyenletesen a tejszínes pudingot. Ezután csak annyi dolgod maradt, hogy a
tortát tedd be a hűtőbe legalább 4-5 órára, de egy éjszakán át is ott
hagyhatod. Gondoltad volna, hogy ilyen egyszerű elkészíteni ezt a finomságot?
Néhány alapanyag és némi idő ráfordítással te is elkészítheted ezt a mennyei
desszertet. A végeredmény pedig minden bizonnyal dicséretet fog aratni
családod és barátaid körében. Próbáljátok ki és élvezzétek az ízek
harmóniáját! A tejszínes pudingos csokikrém torta biztosan elvarázsolja majd
az édesség szerelmeseit!