Tejszínes Sajtmártás Tésztához

  A Tejszínes
Sajtmártás Tészta egy egyszerű, de ízletes étel, amit könnyedén elkészíthetsz
otthon is. A tészta és a sajtmártás összehozatala igazi ízorgiát jelenthet,
és garantáltan mindenki kedvence lesz. Elkészítéséhez először főzd meg a
tésztát sós vízben, majd szűrd le és tedd félre. Közben készítsd el a
sajtmártást: olvassz fel egy kis vajat egy serpenyőben, majd add hozzá a
reszelt sajtot és keverd össze, míg teljesen felolvad. Önts hozzá tejszínt és
fűszerezd ízlés szerint sóval, borssal. Ha a mártás már egyneművé vált, akkor
keverd hozzá a leszűrt tésztát, és kevergesd össze alaposan. Ha túl sűrűnek
találod, adj hozzá még tejszínt vagy kevés vizet. Ízlés szerint szórd meg
frissen őrölt borssal vagy petrezselyemmel. Az elkészült Tejszínes Sajtmártás
Tésztát azonnal tálald és lehetőség szerint frissen fogyaszd el, hogy az ízek
igazán érvényesüljenek. Remélhetőleg ezzel az egyszerű recepttel kedvet
kaptál ahhoz, hogy kipróbáld otthon is! Jó étvágyat!