A vajas pudingos
krém egy finom és könnyű desszert, amely ideális választás lehet bármilyen
ünnepi alkalomra vagy akár hétköznapi desszertként is. A krém elkészítése
egyszerű és gyors, így akár kezdő szakácsok is könnyedén elboldogulhatnak
vele. Először is szükséged lesz egy doboz vajas pudingporra, tejre, cukorra
és vajra. Először készítsd el a vajas pudingot a csomagoláson található
utasítások szerint. Amikor a puding már kész, hagyd egy kicsit hűlni. Közben
egy másik tálban keverd össze a cukrot és a vajat, majd add hozzá a kihűlt
vajas pudingot. Alaposan keverd össze az egészet, hogy egy homogén krémet
kapj. Végül töltsd át a krémet tálkákba vagy poharakba, majd tedd hűtőbe
legalább néhány órára, hogy megdermedjen és jól összeérjenek az ízek. A vajas
pudingos krém nagyon finom és krémes desszert lesz, amit akár tejszínhabbal
vagy gyümölccsel is díszíthetsz. Így garantáltan mindenkit levethetsz a
lábáról ezzel az egyszerű, de annál finomabb desszerttel.